• SUNNY MENIA 7x30x1,5 cm

  SUNNY MENIA 7x30x1,5 cm: piatra naturala de tip sunny de culoarea gri este foarmata dintr-o roca foarte solida si cu duritatea foarte ridicata. Aceasta isi mentine culoarea si proprietatile un timp indelungat. Arhitectii utilizeaza cu mare drag aceasta piatra datorita nuantelor neutre pe care le contine. Aceste nuante emana eleganta, stil, optimism, lumina si echilibru. Orice suprafata poate fi infrumusetata cu aceasta roca, oferind un plus de naturalete estetica locuintei.

   

  SUNNY MENIA  7x30x1,5 cm

  Aceasta piatra naturala este recomandata atat spatiilor comerciale cat si celor rezidentiale. Piatra naturala sunny va transforma orice constructie intr-un camin elegant si modern. Aceasta piatra se potriveste foarte bine atat cu locuintele care au un design traditional si clasic, cat si cu cele cu un design extravagant si plin de contrast. Utilizand piatra nautrala sunny va trebui sa va pregatiti de laude, deaorece aceasta capteaza atentia tuturor prin eleganta si simplitatea nuantelor degajate si naturale.

   

  69.75 lei/m² fara TVA
  83.00 lei/m² cu TVA
 • Piatra naturala ORMC22

  Piatra naturala ORMC22 este o piatra naturala scapitata ce se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta si bun gust.

  70.00 lei/m² fara TVA
  83.30 lei/m² cu TVA
 • Travertin Rustic scapitat 5×15 cm

  Travertinul rustic scapitat este o piatra naturala scapitata, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil si a unui aspect futurist, aerisit si placut!

  71.47 lei/m² fara TVA
  85.05 lei/m² cu TVA
 • SILVIA MENIA 30 x 7 x 1.5 cm

  73.13 lei/m² fara TVA
  87.02 lei/m² cu TVA
 • Piatra naturala ORMC07

  Piatra naturala ORMC07  este o piatra naturala scapitata, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil.

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Piatra naturala ORMC05

  Piatra naturala ORMC05 este o piatra naturala scapitata, avand costuri eficiente si este usor de montat.  Prin urmare, aceasta piatra naturala reprezinta solutia optima pentru a oferi locuintei dumneavoastra un plus de culoare si valoare.

  Aceasta se poate placa pe orice suprafata orizontala, interior sau exterior. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta. Ofera un design aparte prin cromatica!

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Galala Bej 7x30x1,5 cm

  Galala Bej 7x30x1,5 cm: piatra naturala de acest tip este foarte des utilizata de catre arthitecti pntru decorarea si protejarea suprafetelor exterioare ale constructiilor. Datorita nuantelor delicate de bej pe care le contine, aceasta roca se potriveste excelent cu orice tip de design (clasic, traditional sau modern). Fiind compusa dintr-o culoare neutra, piatra galala se imbina foarte usor cu alte culori de nuante si contraste mai ridicate. Aceasta piatra este ideala pentru zonele comerciale, publice sau rezidentiale, adaptandu-se foarte usor diferitelor caracteristici estetice.

  Galala Bej 7x30x1,5 cm

  Piatra naturala galala este foarte usor de aplicat atat pe suprafetele orizontale, cat si pe cele verticale. Datorita rezistentei, aceasta isi va mentine nuantele si proprietatile pentru un interval de timp indelungat. Aceasta piatra naturala este cel mai des utilizata de catre arhitecti pentru pereti exteriori sau interiori. Piatra naturala de culoarea bej va infrumuseta vizibil esteticul locuintei dumneavoastra, aptand atentia vecinilor si prietenilor inca din prima clipa.

  75.46 lei/m² fara TVA
  89.80 lei/m² cu TVA
 • Travertin Rustic scapitat 2X10XFL

  77.32 lei/m² fara TVA
  92.01 lei/m² cu TVA
 • Travertin Rustic scapitat 7,5XFL cm

  77.32 lei/m² fara TVA
  92.01 lei/m² cu TVA
 • Shellstone de 5 cm

  Shellstone de 5 cm este o piatra naturala scapitata ce ofera locuintei dumneavoastra un aspect inedit si original! Aceasta are costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata orizontala interior sau exterior. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala va schimba si imbunatati in mod vizibil design-ul gradinii si casei dumneavoastra prin stil si eleganta!

  78.00 lei/m² fara TVA
  92.82 lei/m² cu TVA
 • Shellstone de 3 cm

  Shellstone de 3 cm este o piatra naturala scapitata, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideala pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil.

  78.00 lei/m² fara TVA
  92.82 lei/m² cu TVA
 • Calcar Rustic de 7.5 cm

  Calcar Rustic de 7.5 cm este o piatra naturala scapitata care implica costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata orizontala. Ideala pentru placari interioare si exterioare. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta. De asemenea, datorita design-ului clasic si simplu va oferi un aer modern si elegant locuintei dumneavoastra!

  78.00 lei/m² fara TVA
  92.82 lei/m² cu TVA