Piatra naturala poligonala pentru interior si exterior. Piatra naturala cu forme poligonale neregulate, are costuri eficiente si este usor de montat.

 • Andezit Maro Poligonal Small

  Andezitul Maro Small se foloseste de mai mult de un deceniu, datorita interesului crescut pentru pietrele naturale de pavaj in vederea decoraţiunilor exterioare exclusiv. De asemenea, interesul pentru acest tip de andezit se afla intr-o continua crestere deoarece acesta este un pavaj natural exterior de calitate pentru socluri, garduri, terase, stalpuri, trepte si trotuare.

   

 • Solnhoffeni 5-7 mm

  Este un material din calcar de culoare galbena, usor de taiat in blocuri, placi sau forme mai elaborate. Roca este compusă in special din mineralele calcit și aragonit, ambele avand formula chimică (CaCO3).

  Solnhoffen 5 – 7 reprezinta solutia ideala pentru decoratiunile interioare in diverse forme, in special la bucatarii, dimensiunea aferenta acestui model fiind de 5-7 mm.

 • Gneiss Gri de Sardinia

  Gri de Sardinia small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) care implica costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Ideala pentru placari interioare si exterioare. Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens.

  Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si elegenta!

 • Gneiss Argint de Thassos

  Argint de Thassos small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Este recomandata spalarea inainte de montare, a nu se spala cu solutii care contin acizi, calitate de durata, impact vizual placut, permite realizarea unui design atragator si original.

  De asemenea, datorita design-ului clasic si simplu va oferi un aer modern si elegant locuintei dumneavoastra!

 • Gneiss Aur Argint de Sicilia

  Aur-Argint de Sicilia small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior.

  Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

 • Gneiss Ochi de Tigru

  Ochi de Tigru este o superba piatra naturala neregulata specifica pentru exterior. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design inedit, rezistenta la solutii ce contin acizi.

 • Gneiss Aur Alb de Naxos

  Aur Alb de Naxos small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat.  Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Ofera un aspect inedit, original si modern. Pret accesibil, design modern, atmosfera unica si relaxanta.

 • Gneiss Peach de Corfu

  Peach de Corfu small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil.

 • Gneiss Cais de Samos

  Cais de Samos small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Este rezistenta la trafic intens si are o suprafata naturala aderenta, este necesara chituirea, recomandata spalarea inainte de montare, a nu se spala cu solutii care contin acizi, calitate de durata, impact vizaul placut , permite realizarea unui design atragator si original disponibil in mai multe variante de grosimi si dimensiuni.

 • Gneiss Verde de Creta

  Verde de Creta small este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si eleganta! Este usor de montat, rezista la temperaturi scazute, la frig si la inghet si imbunatateste in mod vizibil aspectul locuintei dumneavoastra!

 • Gneiss Ruginiu de Cipru

  Ruginiu de Cipru small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat.  Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

 • Gneiss Auriu de Rhodos

  Placarea cu piatra naturala  Auriu de Rhodos poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, aceasta piatra natuala fiind ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare. Calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  De asemenea, datorita design-ului clasic si simplu va oferi un aer modern si elegant locuintei dumneavoastra!

Call Now Button