• Old

  Placarea cu piatra naturala tip mediteran Old Mediteran poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  50.42 lei/m² fara TVA
  60.00 lei/m² cu TVA
 • Argint de Thassos

   Placarea cu piatra naturala mediterana tip Argint de Thassos poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  55.25 lei/m² fara TVA
  65.75 lei/m² cu TVA
 • Gri de Sardinia

  Placarea cu piatra naturala tip mediteran Gri de Sardinia poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  55.25 lei/m² fara TVA
  65.75 lei/m² cu TVA
 • Ruginiu de Cipru

  Este o piatra naturala mediterana, avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala este perfecta pentru a reda culoarea si eleganta locuintei dvs! Piatra naturala la preturi accesibile pentru casa dvs!

  55.25 lei/m² fara TVA
  65.75 lei/m² cu TVA
 • Auriu de Rodhos

   Este o piatra naturala mediterana, avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata orizontala interior sau exterior. Ofera un aspect inedit, original si modern. Pret accesibil, design modern, atmosfera unica si relaxanta.

  55.25 lei/m² fara TVA
  65.75 lei/m² cu TVA
 • VERDE DE CRETA

  VERDE DE CRETA: Placarea cu piatra naturala mediterana tip Argint de Thassos poate fi folosita pentru cosmetizarea peretilor interiori, peretilor din bai, bucatarii, living-uri, dormitoare,birou-uri,institutii,centre de afaceri, seminee, holuri, scari interioare, placarea peretilor exteriori verticali: fatade, garduri, socluri, nise, fundatii, balcoane, ziduri de sustinere, barbeque, cuptoare.

  VERDE DE CRETA

  Ofera posibilitatea crearii unui stil inconfundabil si nu necesita cunostinte deosebite in domeniul constructiilor, reflecta varietatea naturii si infinitele posibilitati decorative, ofera un design rustic dar in acelasi timp modern si deosebit. Se poate placa pe orice suprafata verticala, pentru placari interioare si exterioare si este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea si este recomandata spalarea inainte de montare. Calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  55.25 lei/m² fara TVA
  65.75 lei/m² cu TVA
 • Capete Rustice

  Este o piatra naturala mediterana, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil prin culoare si eleganta!

  56.55 lei/m² fara TVA
  67.29 lei/m² cu TVA
 • Evia

   Este o piatra naturala mediterana, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideala pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil prin culoare si eleganta!

  99.58 lei/m² fara TVA
  118.50 lei/m² cu TVA
 • Buzios

   Buzios placarea cu piatra naturala tip Buzios Mediteran poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  124.79 lei/m² fara TVA
  148.50 lei/m² cu TVA
 • Sierra

   Este o piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil!

  143.70 lei/m² fara TVA
  171.00 lei/m² cu TVA
 • Tardo

  Tardo este o piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil!

  144.96 lei/m² fara TVA
  172.50 lei/m² cu TVA
 • Amazon

   Este o piatra naturala mediterana, avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil si a unui aspect mediteran aerisit si placut!

  180.00 lei/m² fara TVA
  214.20 lei/m² cu TVA