• Ardezie Multicolor Kund Lx7x1 cm

  este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si eleganta! Este usor de montat, rezista la temperaturi scazute, la frig si la inghet si imbunatateste in mod vizibil aspectul locuintei dumneavoastra printr-un design modern si contemporan.

  67.22 lei/m² fara TVA
  79.99 lei/m² cu TVA
 • ARDEZIE BLACK SLATE 7XF.L.

  ARDEZIE BLACK SLATE 7XF.L.: este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. Aceasta este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. – piatra naturala cu forme poligonale regulate, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta si bun gust.

  ARDEZIE BLACK SLATE 7XF.L.

  Este perfecta pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta, este recomandata spalarea inainte de montare (rezistenta la solutii ce contin acizi). Aceasta indeamna catre relaxare, oferind un aspect inedit locuintei dumneavoastra!

  67.22 lei/m² fara TVA
  79.99 lei/m² cu TVA
 • TEAK WOOD 10X30 cm

  67.50 lei/m² fara TVA
  80.33 lei/m² cu TVA
 • MINT SAND STONE 10X20 cm

  67.50 lei/m² fara TVA
  80.33 lei/m² cu TVA
 • Aur-Argint de Sicilia regulat de 10 cm

   Placarea cu piatra naturala tip Aur-Argint de Sicilia regulat de 10 cm poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Aur-Argint de Sicilia regulat de 5 cm

  Placarea cu piatra naturala tip Aur-Argint de Sicilia regulat de 5 cm poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Gri de Sardinia regulat de 10 cm

  este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj –  piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta, bun gust si simplitate!

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Gri de Sardinia regulat de 5 cm

  Gri de Sardinia regulat de 5 cm este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj –  piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta, bun gust si simplitate!

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Verde de Creta regulat de 10 cm

   

  Verde de Creta regulat de 10 cm: este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj –  piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Verde de Creta regulat de 5 cm

  Verde de Creta regulat de 5 cm: este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si eleganta! Este usor de montat, rezista la temperaturi scazute, la frig si la inghet si imbunatateste in mod vizibil aspectul locuintei dumneavoastra! Fiind de culoare verde indeamna catre relaxare si meditatie si ofera un aspect inedit prin simplitate.

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Ruginiu de Cipru regulat de 10 cm

  Ruginiu de Cipru regulat de 10 cm: este o superba piatra naturala regulata specifica pentru exterior. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design inedit, rezistenta la solutii ce contin acizi. Ofera un aspect placut si interesant si imbogateste vizual spatiul dumneavoastra!

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA
 • Ruginiu de Cipru regulat de 5 cm

  Ruginiu de Cipru regulat de 5 cm: este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj –  piatra naturala cu forme regulate, avand costuri eficiente si usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta, bun gust si simplitate!

  75.00 lei/m² fara TVA
  89.25 lei/m² cu TVA