• Andezit Maro small

  Andezitul Maro Small se foloseste de mai mult de un deceniu, datorita interesului crescut pentru pietrele naturale de pavaj in vederea decoraţiunilor exterioare exclusiv. De asemenea, interesul pentru acest tip de andezit se afla intr-o continua crestere deoarece acesta este un pavaj natural exterior de calitate pentru socluri, garduri, terase, stalpuri, trepte si trotuare.

  Dupa cum se poate observa acesta are o nuanta mai calda iar dalele taiate la dimensiuni reprezintă un placaj preferat în interior, deseori combinat cu lemn si traverse din lemn. Andezitul maro-gri se poate gasi atat in forme neregulate de 1-2,5 cm si 2,5-5 cm grosime, cat si in forme taiate la dimensiunile cerute de client. De asemenea, acesta prezinta o rezistenta crescuta la inghet si uzura.

  In acelasi timp, pavajul andezit este incarcabil si nu aluneca, caracteristici care o fac o importanta piatra de constructie si de ornament. Ca pavaj sau placaj exterior este o piatra decorativa indispensabila pentru socluri, garduri, stalpuri, terase, trepte, trotuare, fiind în acelasi timp un placaj popular si pentru peretii din interior. Andezitul poate fi procurat atat în forme neregulate (lespezi), cat si in dimensiuni la cerere. Datorita flexibilitatii sale, cuburile cioplite sunt reprezinta un pavaj de calitate pentru drumuri si trotuare.

  15.12 lei/m² fara TVA
  17.99 lei/m² cu TVA
 • Andezit Albastru-Mov small

  Andezitul  Albastru-Mov small rezista la uzura, la presiune, la inghet, fiind o piatra foarte dura. In acelasi timp, aceasta poate fi taiata si lustruita. Piatra poate fi folosita atat ca piatră pentru constructii, cat şi pentru decoratiuni.

  Daca doriti sa schimbati aspectul exterior al casei, gradinii dumneavoastra Andezintul Albastru – Mov Small reprezinta o alegere foarte bună, aceasta piatra fiind perfecta pentru suprafetele exterioare precum curţi, gradini, alei, trotuare, intrarea in garaj, etc.

  18.00 lei/m² fara TVA
  21.42 lei/m² cu TVA
 • Andezit Albastru-Mov grande

  Andezitul Albastru-Mov grande small are nenumarate caracteristici fizice cum ar fi: (duritate, rezistenta la presiune, rezistenta la înghet, rezistenta la uzura, poate fi taiata, poate fi lustruita). Piatra poate fi folosita atat ca piatra pentru constructii, cat si pentru decoratiuni. Ideala pentru suprafetele exterioare: curti, gradini, alei, trotuare ,pavaje strazi, piete, intrarea in garaj, etc.

  Produs  100% natural ce confera personalitate si bun gust locuintei dumneavoastră.

  21.00 lei/m² fara TVA
  24.99 lei/m² cu TVA
 • Andezit Maro grande

  Andezit Maro grande are nenumarate caracteristici fizice cum ar fi: (duritate, rezistenta la presiune, rezistenta la inghet, rezistenta la uzura, poate fi taiata, poate fi lustruita). Piatra poate fi folosita atat ca piatra pentru constructii, cat si pentru decoraţiuni.

  Cu alte cuvinte, este ideala pentru suprafetele exterioare: curti, gradini, alei, trotuare, pavaje  strazi, piete, intrarea in garaj, etc.

  Andezit Maro grande o piatra naturala ce ofera bun gust locuintei dumneavoastra!

  21.00 lei/m² fara TVA
  24.99 lei/m² cu TVA
 • Gri de Sardinia small

  Gri de Sardinia small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) care implica costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala. Ideala pentru placari interioare si exterioare. Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens.

  Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si elegenta!

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Argint de Thassos small

  Argint de Thassos small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Este recomandata spalarea inainte de montare, a nu se spala cu solutii care contin acizi, calitate de durata, impact vizual placut, permite realizarea unui design atragator si original.

  De asemenea, datorita design-ului clasic si simplu va oferi un aer modern si elegant locuintei dumneavoastra!

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Aur-Argint de Sicilia small

  Aur-Argint de Sicilia small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior.

  Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Peach de Corfu small

  Peach de Corfu small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Este ideal pentru a va amenaja casa sau gradina si pentru a beneficia pe aceasta cale de un aspect cu totul si cu totul inedit. Aceasta piatra naturala este ideala atat pentu amenajari interioare, cât si pentru placari exterioare, oferind calitate spatiului dumneavoastra. Nu necesita intretinere si contribuie in mod vizibil la crearea unui spatiu original si confortabil.

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Cais de Samos small

  Cais de Samos small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interior sau exterior. Este rezistenta la trafic intens si are o suprafata naturala aderenta, este necesara chituirea, recomandata spalarea inainte de montare, a nu se spala cu solutii care contin acizi, calitate de durata, impact vizaul placut , permite realizarea unui design atragator si original disponibil in mai multe variante de grosimi si dimensiuni.

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Verde de Creta small

  Verde de Creta small este o piatra naturala regulata se preteaza cu succes pentru placari exterioare, interioare si pavaj. Aceasta piatra naturala va contribui in mod evident la aspectul locuintei dumneavoastra prin culoare si eleganta! Este usor de montat, rezista la temperaturi scazute, la frig si la inghet si imbunatateste in mod vizibil aspectul locuintei dumneavoastra!

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Ruginiu de Cipru small

  Ruginiu de Cipru small este o piatra naturala cu forme poligonale (neregulate) avand costuri eficiente si este usor de montat.  Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, rezistenta la trafic intens, are o suprafata naturala aderenta.

  Aceasta piatra naturala este ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare , eleganta si bun gust.

  27.50 lei/m² fara TVA
  32.73 lei/m² cu TVA
 • Ochi de Tigru small

  Ochi de Tigru este o superba piatra naturala neregulata specifica pentru exterior. Se poate placa pe orice suprafata verticala si orizontala interioar sau exterior. Calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design inedit, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  29.50 lei/m² fara TVA
  35.11 lei/m² cu TVA