• BOTTICINO 60x60x2 cm

  BOTTICINO 60x60x2 cm: piatra naturala deosebita tip marmura. Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Aceasta piatra naturala este versatila si decorativa, putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Este durabila in timp si ofera spatiului dumneavoastra un lux aparte.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • Marmura Neagra antichizata 7,5x15x1 cm

  Marmura Neagra antichizata 7,5x15x1 cm: este o piatra naturala tip marmura foarte rezistenta, ideala pentru placari interioare deoarece aduce lux si eleganta locuintei dumneavoastra. Marmura este o roca metamorfica, compusă în cea mai mare parte din calcit si obținută prin metamorfoza calcarului. Aceasta piatra naturala se remarca printr-o finete deosebita si printr-un finisaj de luciu inedit, punandu-se, astfel, in evidenta atat nervurile cat si nuanta colorata.

  64.50 lei/m² fara TVA
  76.76 lei/m² cu TVA
 • Marmura Alba antichizata 7,5x15x1 cm

  Marmura Alba antichizata 7,5x15x1 cm: piatra naturala deosebita tip marmura. Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului. Aceasta piatra naturala este versatila si decorativa, putand fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Este durabila in timp si ofera spatiului dumneavoastra un lux aparte.

  64.50 lei/m² fara TVA
  76.76 lei/m² cu TVA
 • Marmura Neagra antichizata 10x10x1 cm

  Crema Siena lustruit 60x1520x2 cm: aceasta este o piatra naturala tip marmura. Marmura face parte din categoria pietrelor foarte rezistente fiind o roca metamorfica. Aceasta este una dintre cele mai versatile pietre cu rol decorativ ideala atat pentru placarea inetrioara, cat si pentru placarea exterioara. Ofera de asemenea un aspect inedit si iese in evidenta prin culoare, simplitate si bun gust.

  70.95 lei/m² fara TVA
  84.43 lei/m² cu TVA
 • Marmura Alba antichizata 10x10x1 cm

  Marmura Alba antichizata 10x10x1 cm: aceasta este o piatra naturala tip marmura. Marmura face parte din categoria pietrelor foarte rezistente fiind o roca metamorfica. Aceasta este una dintre cele mai versatile pietre cu rol decorativ ideala atat pentru placarea inetrioara, cat si pentru placarea exterioara. Ofera de asemenea un aspect inedit si iese in evidenta prin culoare, simplitate si bun gust.

  70.95 lei/m² fara TVA
  84.43 lei/m² cu TVA
 • SILVIA MENIA lustruit 60x30x1,5 cm

  SILVIA MENIA lustruit 60x30x1,5 cm: este o piatra naturala tip marmura aceasta fiind durabila in timp si confera lux spatiului pe care il imbraca. Prin urmare, aceasta piatra naturala va contribui din punct de vedere astetic la locuinta dumneavoastra. Marmura este foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor. Numele sau isi are originea din limba greaca veche, unde insemna a straluci, a luci. Ceea ce si face: marmura straluceste, oferind locuinteu dumneavoastra un lux aparte.

  SILVIA MENIA lustruit 60x30x1,5 cm

  Produsele din marmura ofera un aspect unic caracterizat prin frumuseste deosebita si eleganta. Marmura este folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  75.63 lei/m² fara TVA
  90.00 lei/m² cu TVA
 • SUNNY MENIA lustruit 60x30x1,5 cm

  90.00

  SUNNY MENIA lustruit 60x30x1,5 cm: aceasta este o piatra naturala ce trece cu usurinta testul timpului, fiind foarte rezistenta si durabila, Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii fiind placata atat la interior, cat si la exterior. Este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarulu. Produsele din marmura ofera un aspect unic caracterizat prin frumuseste deosebita si eleganta.

  75.63 lei/m² fara TVA
  90.00 lei/m² cu TVA
 • Marmura Neagra Miniset Antichizat

  Marmura Neagra Miniset Antichizat: piatra naturala tip marmura ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Aceasta piatra naturala este rezistenta si durabila in timp si ofera, totodata, un aspect placut si inedit locuintei dumneavoastra prin simplitate si eleganta. Marmura este o roca ideala pentru persoanele care doresc sa iasa in evidenta prin culoare, eleganta si lux.

  Marmura Neagra Miniset Antichizat

  Marmura este o roca metamorfica fiind foarte rezistenta in timp. Aceasta este ideala pentru placari interioare si exterioare, contrbuind la aspectul locuintei dumneavoastra. Datorita cromaticii iese in evidenta cu usurinta. nca din antichitate, datorita durabilitatii si proprietatilor sale decorative deosebite, marmura este utilizata ca material in constructii cat si ca material pentru sculptori. Marmura poate fi utilizata pentru placarea peretilor, realizarea de pardoseli, blaturi pentru bucatarie, baie, scari interioare si exterioare, glafuri, seminee.

  83.85 lei/m² fara TVA
  99.78 lei/m² cu TVA
 • SUNNY MENIA Antichizat French Pattern

  SUNNY MENIA Antichizat French Pattern: piatra naturala tip marmura ce aduce un plus de eleganta si lux locuintei dumneavoastra si contribuie la crearea unui spatiu confortabil si primitor cu o atmosfera relaxanta. Piatra naturala ce iese in evidenta prin cromatica, ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Foarte rezistenta si durabila in timp ofera un aspect unic locuintei dumneavoastra.

  SUNNY MENIA Antichizat French Patternm

  Marmura este o piatra naturala care atrage atentia cu usurinta prin culoare si design fiind ideala pentru placarea interioara, si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie, scari si glafuri la geam. Finetea granulaţiei permite şlefuirea până la obţinerea unui finisaj de un luciu deosebit, punând în valoare atât nervurile cât şi nuanţa.

  85.53 lei/m² fara TVA
  101.78 lei/m² cu TVA
 • SAMAHA BEIGE LUSTRUIT 60x30x1,5 cm

  SAMAHA BEIGE LUSTRUIT 60x30x1,5 cm: este o piatra naturala tip marmura foarte rezistenta in timp si durabila. Marmura este o roca metamorfica ce se formeaza din calcar sub actiunea caldurii si presiunii de-a lungul anilor in scoarta terestra. Marmura este foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor. Numele sau isi are originea din limba greaca veche, unde insemna a straluci, a luci. Va oferi un aspect inedit locuintei dumneavoastra.

  92.51 lei/m² fara TVA
  110.09 lei/m² cu TVA
 • Crema Siena lustruit 60x30x1,5 cm

  Crema Siena Lustruit 60x30x1,5 cm: este o piatra naturala asbolut speciala deoarece are o culoare calda si deschisa ce va imbunatati aspectul locuintei dumneavoastra. Aceasta este o piatra naturala tip marmura foarte rezistenta, ce iese in evidenta prin cromatica datorita culorii. Este ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, fiind o piatra care va aduce eleganta si stil in locuinta dumneavoastra.

  Crema Siena Lustruit 60x30x1,5 cm

  Marmura este o piatra naturala care atrage atentia cu usurinta prin culoare si design fiind ideala pentru placarea interioara, si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie, scari si glafuri la geam. Finetea granulaţiei permite şlefuirea până la obţinerea unui finisaj de un luciu deosebit, punând în valoare atât nervurile cât şi nuanţa.

  93.75 lei/m² fara TVA
  111.56 lei/m² cu TVA
 • CAPPUCINO Lustruit 30x50x1,2 cm

  CAPPUCINO Lustruit 30x5x1,2 cm: piatra naturala tip marmura ideala pentru locuinta dumneavoastra. Se poate placa atat la interior, cat si la exterior si este potrivita pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Piatra naturala tip marmura ce va aduce un plus de eleganta casei dumneavoastra. Marmura este o rocă metamorfică, compusă în cea mai mare parte din calcit și obținută prin metamorfoza calcarului.
  100.62 lei/m² fara TVA
  119.74 lei/m² cu TVA