• Brick K*9 cm

  Placarea cu piatra naturala tip Brick K9 cm poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideal pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • Brick K*5 cm

  Brick K5 cm: placarea cu piatra naturala tip Brick K5 cm poate fi folosita pentru decoratiunile interioare, ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii, nu este necesara chituirea, este recomandata spalarea inainte de montare, calitate de durata si aproape fara intretinere, confera un design mediteranean, rezistenta la solutii ce contin acizi. Aspect placut si inedit!

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K DARK SELECTION 30 cm- LL

  K DARK SELECTION: aceasta piatra naturala face parte din categoria de calcar. Este o piatra naturala deosebita prin culoare si design si va imbogati aspectul casei dumneavoastra. Este ideala pentru placari interioare si exterioare, are o granularitate foarte fina si un fundal uniform. Se poate aplica pe pardoseli, si pereti interiori si exteriori, scari, mese, chiuvete, blaturi, cazi de dus.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K DARK SELECTION 60X30 cm

  K DARK SELECTION 60X30 cm: este o piatra naturala extrem de interesanta ce iese cu usurinta in evidenta printr-un design inedit. Fiind o piatra naturala se recomanda impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevitatii. Aceasta piatra naturala se poate aplica pe pardoseli si pereti interiori, mese, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de dus. Contribuie in mod vizbil la aspectul casei dumneavoastra prin eleganta si stil.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • LIMESTONE BEIGE 30*30*1cm

  LIMESTONE BEIGE:  piatra naturala ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Aceasta piatra naturala face parte din categoria calcar si este ideala pentru placari interioare si exterioare. Calcarul este folosit in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K Light SELECTION 30 cm- LL

  K Light SELECTION 30 cm: aceasta este o piatra naturala tip calcar. Aceasta este o piatra naturala rezistenta, ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Este in acelasi timp si una dintre cele mai versatile pietre cu rol decorativ ideala atat pentru placarea inetrioara, cat si pentru placarea exterioara. Ofera de asemenea un aspect inedit si iese in evidenta prin culoare, simplitate si bun gust.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K Light SELECTION 60X30 cm

  K Light SELECTION 60X30 cm: piatra naturala ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Aceasta piatra naturala face parte din categoria calcar si este ideala pentru placari interioare si exterioare. Calcarul este folosit in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K SILVER 30 cm- LL

  K SILVER 30 cm: piatra naturala ideala pentru a imbunatati aspectul locuintei dumneavoastra. Datorita cromaticii aceasta piatra naturala va creea senzatia de spatiu deschis si primitor. Piatra naturala calcaroasa rezistenta si durabila, ideala pentru placari interioare si exterioare. Produsele din calcar ofera un aspect unic caracterizat prin frumuseste deosebita si eleganta. Datorita culorii, aceasta piatra naturala va imbogati locuinta dumneavoastra prin calitate, simplitate si bun gust si va iesi, astfel, in evidenta din punct de vedere vizibil.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K SILVER 60X30 cm

  K SILVER 60X30 cm: este o piatra naturala extrem de interesanta ce iese cu usurinta in evidenta printr-un design inedit. Fiind o piatra naturala se recomanda impermeabilizarea sa pentru prelungirea longevitatii. Aceasta piatra naturala se poate aplica pe pardoseli si pereti interiori, mese, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de dus. Contribuie in mod vizbil la aspectul casei dumneavoastra prin eleganta si simplitate.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K FLOURISH 30 cm- LL

  K FLOURISH 30 cm: aceasta piatra naturala iese cu usurinta in evidenta deoarece are un aspect inedit ca va aduce senzatia de lumina si de spatiu deschis si relaxant. K FLOURISH 30 cm este o piatra naturala calcaroasa  folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K FLOURISH 60X30 cm

   FLOURISH 60X30 cm: piatra naturala cu aspect deosebit si design inedit. Se poate placa la interior si exterior, face parte din categoria pietrelor calcaroase, este rezistenta si durabila in timp, nu necesita intretinere speciala si va ofera spatiului dumneavoastra un aspect aparte. Calcarul este folosit in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA
 • K BICOLOR DARK 30 cm- LL

  K BICOLOR DARK 30 cm: piatra naturala ideala pentru locuinta dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati design-ul casei dumneavoastra aceasta piatra naturala reprezinta alegerea potrivita. Este rezistenta in timp si durabila si se poate placa atat la interior, cat si la exterior. Este o piatra masiva, compacta ce va aduce in locuinta dumneavoastra un desgin inedit prin eleganta si simplitate.

  0.00 lei/m² fara TVA
  0.00 lei/m² cu TVA