• Ardezie Kund Multi 60x30x1.2 cm

  Ardezie Kund Multipiatra naturala tip panel ideala pentru placarea suprafetelor expuse la intemperii. Ofera un design inedit, boem prin mixul colorit tip mozaic  cu nuante predominant metalice/bronz. Poate fi folosit cu succes in orice tip de spatiu. Costurile acestei pietre naturale sunt eficiente, fiind usor de montat fara a necesita cunostinte deosebite in domeniul constructiilor.

  95.59 lei/m² fara TVA
  113.75 lei/m² cu TVA
 • Ardezie Black 60x30x1.2 cm

  Ardezie Black: piatra naturala ideala pentru locuinta dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati design-ul casei dumneavoastra aceasta piatra naturala reprezinta alegerea potrivita. Este rezistenta in timp si durabila si se poate placa atat la interior, cat si la exterior. Este o piatra masiva, compacta ce va aduce in locuinta dumneavoastra un desgin inedit prin eleganta si simplitate.

  95.59 lei/m² fara TVA
  113.75 lei/m² cu TVA
 • Ardezie Chocolate 60x30x1.2 cm

  Ardezie Chocolate: aceasta piatra naturala iese cu usurinta in evidenta deoarece are un aspect inedit ce va aduce senzatia de lumina si de spatiu deschis si relaxant. Piatra naturala ardezit &quarzit folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  120.75 lei/m² fara TVA
  143.69 lei/m² cu TVA
 • Sandstone Agra Red 60x30x2 cm

  Sandstone Agra Red: aceasta piatra naturala iese cu usurinta in evidenta deoarece are un aspect inedit ce va aduce senzatia de lumina si de spatiu deschis si relaxant. Piatra naturala ardezit &quarzit folosita in special pentru placarea pardoselilor si peretilor, dar poate fi folosita cu succes si pentru obtinerea unor blaturi superbe de baie, bucatarie dar si scari sau glafuri la geam.

  130.81 lei/m² fara TVA
  155.66 lei/m² cu TVA
 • Sandstone Speckle Brown 60x30x2 cm

  Sandstone Speckle Brown: piatra naturala ideala pentru locuinta dumneavoastra. Daca vreti sa schimbati design-ul casei dumneavoastra aceasta piatra naturala reprezinta alegerea potrivita. Este rezistenta in timp si durabila si se poate placa atat la interior, cat si la exterior. Este o piatra masiva, compacta ce va aduce in locuinta dumneavoastra un desgin inedit prin eleganta si simplitate.

  196.21 lei/m² fara TVA
  233.49 lei/m² cu TVA